2020-11-14 08:49:04• hírek • Közlemény

Ajándékozz egy kosárnyi helyit – adománygyűjtő kampányt indítottak a falugazdászok

A Szatmári Falugazdászok számára különösen fontos a társadalmi felelősségvállalás. Erre nagyszerű példa a Magyarok Kenyere program, amelynek során több tonna búzát adományoztak a hátrányos helyzetű családoknak és gyermekeknek, az őket támogató civil szervezeteken keresztül.

A Szatmári Falugazdászok azt szeretnék elérni, hogy a segítségnyújtás, adományozás egy természetes folyamattá váljon, hogy az emberek szívesen támogassák egymást - különösen ebben a rendkívüli időszakban. 

A Máltai Szeretetszolgálattal partnerségben több adománygyűjtő akciót szerveznek, amelyek lényege, hogy a gazdálkodók a számukra feleslegessé vált terméseket karitatív célra ajánlják fel. Az így begyűlt adományokat a Szeretetszolgálat képviselői juttatják el az arra leginkább rászorulók számára. 

Az első ilyen akción időpontja november 15., a szegények világnapja, amely megfelelő alkalom a közös munka megalapozásához.

Amennyiben adományozni szeretne, keresse a Máltai Szeretetszolgálat munkatársát Gyenes Kincsőt a 0741.333.486-os telefonszámon, vagy a kerületi falugazdászt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: